Monday, May 11

Kelebihan Ahli RCCBerikut merupakan kelebihan berdaftar sebagai ahli RCC Global.

PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
Keahlian sebagai Pengguna Berdaftar adalah seumur hidup  iaitu apabila kita membeli mana-mana pakej yang ditawarkan dan tidak perlu diperbaharui.

LAYAK MENJADI PENGEDAR
Dengan hanya modal serendah RM140 iaitu dengan menjadi pengguna berdaftar, kita automatik layak sebagai pengedar di mana kita mampu menjana pendapatan sehingga 4 hingga 6 angka sebulan.

DISKAUN BELIAN ULANGAN
Harga sebotol Royal Sweetener Stevia bagi yang bukan ahli adalah RM50 sebotol. Untuk ahli berdaftar, harga sebotol cuma RM30. 

TABUNG KHAIRAT KEMATIAN
Sebagai pengguna berdaftar, kita layak menerima Tabung Khairat Kematian sehingga RM6000 mengikut terma dan syarat. Contoh salah satu syarat adalah pembelian minimum 1 set Royal Sweetener Stevia setiap bulan.

TABUNG KEBAJIKAN
Sebagai pengguna berdaftar juga, kita layak mendapat bantuan Tabung kebajikan sekiranya berlaku kemalangan mengikut terma dan syarat.

REWARD POINT / MATA GANJARAN
Kita dapat mengumpul mata ganjaran setiap kali membeli 1 set Royal Sweetener Stevia iaitu 2 botol. Mata ganjaran TIDAK AKAN LUPUT dan BOLEH DIWARISI. Mata ganjaran terkumpul ini boleh ditukarkan kepada produk seperti barangan elektrik, gadget, pakej percutian, pakej umrah dan baucer serta banyak lagi.

BONUS PENCEN / ROYALTY
Kita akan mendapat bonus pencen dari setiap pembelian Royal Sweetener Stevia dari ahli dibawah kita.

0 comments:

Post a Comment

 

Sedang Online

widget